3 NÄDALA MENÜÜ

ESMASPÄEV: 01.02

 

HOMMIK: Rukkihelbepuder  200,  maasika-õunalisand 20, k/piim  150

                      *Vahepala: k/kurgilõik

LÕUNA:   Frikadellisupp  280  (  pealinna  frikadellid), vormileib, kama-kohupiimavaht  mustikatega  130/30

OODE: Makaronid  200,  hapukoore/tomatikaste 40, puuviljatee  180

 

TEISIPÄEV : 02.02

HOMMIK: Piima-hirsisupp  250, sepik  avokaado määrdega 

                   *Vahepala:   melonilõik

LÕUNA : Kartul,  kalakaste 150/140,  vitamiinisalat  50, leib,  karamellpiim  180

OODE: Maisimannapuder   toormoosiga  230/20, k/piim  150

 

KOLMAPÄEV: 03.02

HOMMIK: Naturaalne  omlett 140, sepik  ürdivõidega  ,  kakaojook  180

                   *Vahepala:  k/tomat

LÕUNA : Hernesupp  280, seemneleib, kirsipuding  r/ koorega  150/50

OODE : Kana-pastasalat  170, punasesõstrajook  180,  leib

 

NELJAPÄEV: 03.02

HOMMIK :Piima-tatrasupp  250, v/leib  pasteediga  (Kivikese)

                  Vahepala :mandariin

LÕUNA:  Mulgipuder 230 (  sealihaga) , hiinakapsa-tomati-kurgisalat  h/koorega  50, saib,  k/piim  150   

OODE :Aedvilja-püreesupp 200,  mitmeviljakukkel

 

REEDE: 05.02

HOMMIK :Odrahelbepuder  vaarikatega  200/30,  jõhvikajook  180

                *  Vahepala ;k/porgandilõik

LÕUNA :Kana-klimbisupp  280, rukkileib, rosinakissell  piimaga  140/100

OODE: Kivikese  kaneelirull 120,  k/piim  150

 

Viie päeva keskmine tarbimine:1361  kcal.  (+/- 30 )

Valgud: 14,2 %,  Rasvad:28,7%  Süsivesikud:55,4 %

 

 

4 NÄDALA MENÜÜ
 

 ESMASPÄEV:  25.01

 HOMMIK: 4-vilja  täisterapuder  200,  mustikad  30,  k/piim  150

               vahepala: k/apelsin
                
 LÕUNA:
 Plov  250  (  sealihaga),  kurgisalat 50, rukkileib,  k/pett  180

 OODE: Köögivilja-püreesupp200, sepik  ürdivõidega



TEISIPÄEV:
26.01

HOMMIK: Soe  teraröst  juustuga,  kakaojook  180,  

                * vahepala: k/tomatilõik

LÕUNA: Külasupp  280  (  sealihaga),  leib, vaniljepuding  toormoosiga  150/20

OODE: Ahjukartulid  ürdikastmega  150/40,  mustsõstrajook  180

 

 KOLMAPÄEV: 27.01

HOMMIK  :Piima-klimbisupp 250, v/leib  munavõidega

               vahepala: k/õunalõik

LÕUNA:
Kartulipüree  150, porgandi-hakklihapall,  kaste, punapeedisalat  50, seemneleib,  keefirijook  180

OODE: Riisihelbepuder  keedisega  230/20, k/piim  150

 

NELJAPÄEV: 28.01

HOMMIK: Kodujuust  h/ koorega  140/20, v/täisterasepik  vorstiga, tee sidruniga 180

LÕUNA: Koorene lõhesupp280, vormileib, mannavaht  piimaga  120/100
  
             * vahepala :k/kaalikalõik

OODE: Odratangupuder  võiga  230/5,  k/piim  150


REEDE: 29.01

HOMMIK: Piima-nuudlisupp250, rukkisepik  porgandivõidega 

LÕUNA:
  Kana-aedviljahautis  280, saib, jõhvikajook  180

             vahepala: k/pirnilõik 100

OODE :Kivikese  õunakook  100, k/piim  150

 

Viie päeva keskmine tarbimine: 1368 (+/-30)

Valgud: 13,84%,  Rasvad; 30,42%, Süsivesikud: 54,06 %

 Menüü on koostatud  lasteaia  keskmisele  vanuserühmale (5-6 a.)