10 NÄDALA MENÜÜ

ESMASPÄEV: 08.03

 

HOMMIK: Rukkihelbepuder  200, maasika-õunalisand  (vähese  suhkruga  ), k/piim  150

                      *Vahepala: k/kurgilõik

LÕUNA:  Frikadellisupp  280  (  pealinna frikadellid), vormileib, kama-kohupiimavaht  130, mustikad  30

OODE  :Makaronid  200,m  hapukoore/tomatikaste  40, puuviljatee  180

 

TEISIPÄEV :09.03

HOMMIK: Piima-hirsisupp  250,  sepik  avokaado  määrdega

                   *Vahepala: k/pirnilõik

LÕUNA : Kartul, kalakaste  150/140, vitamiinisalat 50, leib, karamellpiim  180

OODE: Maisimannapuder  toormoosiga  230/20,  k/piim  150

 

KOLMAPÄEV: 10.03

HOMMIK: Naturaalne  omlett  140, sepik  ürdivõidega,  kakaojook  180

                   *Vahepala: k/tomatilõik

LÕUNA : Hernesupp  280, mitmeviljaröst, kirsitarretis  v/koorega  140/30

OODE : Kana-pastasalat  170, punasesõstrajook  180,  leib

 

NELJAPÄEV: 11.03

HOMMIK :Piima-tatrasupp  250,  v/leib  vorstiga

                  Vahepala :apelsinilõik

LÕUNA:    Mulgipuder  230 (sealihaga),hiinakapsa-tomati-kurgisalat  50, saib, piim  150

OODE :Aedvilja-püreesupp  200, mitmeviljakukkel

 

REEDE: 12.03

HOMMIK :Odrahelbepuder   vaarikatega  200/30, jõhvikajook  180

                *  Vahepala : k/porgandilõik

LÕUNA : Kana-riisisupp  280,  rukkileib, rosinakissell  r/koorega  150/40

OODE: Kivikese   kaneelirull, k/piim  150

 

Viie päeva keskmine tarbimine: 1361 kcal.  (+/- 30 )

Valgud: 14,2%,  Rasvad: 28,7%  Süsivesikud: 55,4 %

 

 

9 NÄDALA MENÜÜ
 

 ESMASPÄEV:  01.03

 HOMMIK:  5-viljapuder   mustikatega 200/30,  k/piim  150

               vahepala: k/õunalõik
                
 LÕUNA:
 Tatar,  guljašš 150/140, kapsa-kurgisalat  50, vormileib, sõstrajook 180  (  punane ja mustsõstar)

 OODE:  Piima-tähekesesupp  250, v/täisterasepik  juustuga



TEISIPÄEV:
02.03

HOMMIK:   Munapuder  140, sepik  ürdivõidega

                * vahepala: k/nuikapsalõik

LÕUNA: Läätse-köögiviljasupp 280( sealihaga), teraleib, mannavaht  piimaga  120/100

OODE: Hirsipuder  230, vaarikad 30, k/piim  150

 

 KOLMAPÄEV: 03.03

HOMMIK  :Piima-riisisupp  250, v/leib  lihapasteediga  (Kivikese)

               vahepala: mandariin

LÕUNA:
Kartul, praekala, soe kaste 150/80/50, riivitud  punapeet  50, saib, k/pett  180

OODE: Kivikese porgandikook 120, k/piim  150

 

NELJAPÄEV: 04.03

HOMMIK: Kodujuust  h/koorega  140, v/sai  värske  kurgiga,  tee sidruniga 180

LÕUNA: Hapukapsaborš  280  (sealihaga),  mitmeviljaröst, jogurtitarretis marjadega  140
  
             * vahepala : k/paprikalõik

OODE: Nuudlid   aedviljakastmes  200, leib, jõhvikajook  180


REEDE: 05.03

HOMMIK:  Piima-odrahelbesupp 250, leib  heeringavõidega 

LÕUNA:
 Kartulipüree,  kana-paprikakaste   150/140, porgandi-ananassisalat  50 , kaeraröst, k/piim  150

             vahepala: banaan

OODE : Mannapuder kisseliga  140/150

 

Viie päeva keskmine tarbimine:1375,4  (+/-30)

Valgud:15,4 %,  Rasvad; 31,20%, Süsivesikud: 53,94 %

 Menüü on koostatud  lasteaia  keskmisele  vanuserühmale (5-6 a.)