10 NÄDALA MENÜÜ

ESMASPÄEV:02.03

 

 HOMMIK:  Rukkihelbepuder  mustikatega 230/30,  k/piim  150

LÕUNA: Frikadellisupp 280 (pealinna frikadellid), mitmeviljaröst, kohupiim  maasika   toormoosiga 150/20

                      *Vahepala: k/paprikalõik

OODE: Makaronid  kastmega  200/50, sepik,  jõhvikajook  180

 

TEISIPÄEV:03.03

HOMMIK: Piima-hirsisupp 250, sai  munavõidega

                   *Vahepala: k/pirnilõik  100

LÕUNA: Hautatud  juurvili sealihaga 230,  saib,  k/keefir  150

OODE: Tatrapuder  hapukoorega 230/20, mustsõstrajook  180

 

KOLMAPÄEV:04.03

HOMMIK: Munapuder  140, sepik  ürdivõidega, puuviljatee 180

                   *Vahepala: k/tomat

LÕUNA: Kana-kartuli  paprikasupp280, seemneleib, riisivaht  marjakisselliga  150/130

ÓODE: Maisimannapuder   keedisega 230/20,  k/piim  150

 

NELJAPÄEV: 05.03

HOMMIK: Kodujuust v/kurgi ja redisega 150, v/sepik, viljakohvijook 180

                  Vahepala: apelsin

LÕUNA: Mulgipuder  ( sealihaga)230, hiinakapsa-tomati-kurgisalat h/koorega  50, saib, k/piim  150

OODE: Piima-teokarbisupp  250, v/leib  kanapasteediga  (Kivikese)

 

REEDE:06.03

HOMMIK :Riisihelbepuder  vaarikatega  230/30, k/piim  150

                *  Vahepala: k/porgandilõik

LÕUNA :Kalarassolnik 280 (  valgest  kalast )rukkileib, vaniljekreem  150 (punasesõstra  marjadega )

OODE: Kivikese  juusturull  80, sidrunitee 180

 

Viie päeva keskmine tarbimine  1371 kcal. (+/- 30 )

Valgud:15,24%,  Rasvad:29,82%  Süsivesikud:55.32 %

9 NÄDALA MENÜÜ
 

ESMASPÄEV:24.02

 HOMMIK: 
                 * vahepala:


 LÕUNA:

 OODE:



TEISIPÄEV: 25.02

HOMMIK: Mitmeviljapuder  mustikatega,  k/piim  150

LÕUNA: Hernesupp 280,  peenleib,  vastlakukkel,  sidrunivesi  180
                  * vahepala: k/lillkapsalõik  50

OODE: Kana-pastasalat (osaliselt  täistera)170, sepik,  kibuvitsatee  180

 

 

KOLMAPÄEV: 26.02

HOMMIK: Piima-nuudlisupp  250,  v/leib  heeringavõidega 
                 * vahepala:banaan

LÕUNA: Kartul,  mulgikapsas 150/140,  täisteraleib, mustsõstrajook  180

OODE: Kõrvitsa-mannapuder  võiga  230/5,  k/piim  150

NELJAPÄEV: 27.02

HOMMIK:  Odrahelbepuder  põldmarjadega  250/30,  k/piim  150

LÕUNA: Koorene lõhesupp  280, seemneleib,  rukkijahuvaht  piimaga  120/100
             * vahepala:

OODE: Terasepik juustuga , kamajook  180


REEDE: 28.02

HOMMIK :Piima-tatrasupp 250, v/sai munavõidega
                 * vahepala: k/porgandilõik 

LÕUNA: Kartul,  guljašš 150/140, kapsa-porgandi-v/kurgisalat 50, smuuti  180 (pett, vaarikas,mustikas ), mitmeviljaröst

OODE: Kohupiimavorm õuntega 150, kissell 100