4 NÄDALA MENÜÜ

ESMASPÄEV:20.01

 

 HOMMIK:   5-viljapuder mustikatega 230/30,  k/piim  150

LÕUNA: Hapukapsasupp 280  (sealihaga), rukkileib,  puuviljapuding  vahukoorega  150/30

                      *Vahepala:  k/paprikaviil

OODE: Kamajook 180,  täisterasepik  juustuga

 

TEISIPÄEV: 21.01

HOMMIK: Piima-riisisupp 250, leib  heeringa-munavõidega

                   *Vahepala: melonilõik

LÕUNA: Kartulipüree, kana poolkoib, soe valge kaste  150/80/50,  salatiks tomativiilud 50, saib,  k/pett 150

OODE: Rukkihelbepuder  võiga 230/5, k/piim  150

 

KOLMAPÄEV:22.01

HOMMIK: Munapuder 140, sepik kanapasteediga  (Kivikese),  kohvijook 180

                   *Vahepala: k/kurgilõik

LÕUNA: Lõhe-püreesupp 280, mitmeviljaröst, leiva-rosinasupp piimaga  150/100

ÓODE: Kivikese  õunakook 80, soe jõhvikajook 180

 

NELJAPÄEV: 23.01

HOMMIK: Piima-hirsisupp 250, v/sai  keeduvorstiga

                  Vahepala: apelsinilõik

LÕUNA: Tatar, guljašš 150/140, rukkileib,  kapsa-õunasalat 50,  mustsõstrajook

OODE: Kartuli-munasalat 170, sepik, punane tee 180

REEDE: 24.01

HOMMIK: Maisimannapuder viievilja lisandiga   230/20, k/piim  150

                *  Vahepala: k/õunaviil

LÕUNA :Aedviljasupp 280, seemneleib, keefiritarretis  (maasika) 150

OODE: Kohupiimavorm õuntega 150,  kissell  130

 

Viie päeva keskmine tarbimine  1361,6 kcal. (+/- 30 )

Valgud: 14,92%,  Rasvad:  29,94%,  Süsivesikud: 55,94%

 

 

5NÄDALA MENÜÜ

 

 

ESMASPÄEV:27.01

 HOMMIK:  8-viljapuder  kliidega 230, marjad  30, k/piim  150
                 * vahepala: arbuusilõik 100


 LÕUNA
: Kanapada  riisiga  140/150, mitmeviljaröst, k/pett150

 OODE: Juurvilja-püreesupp 200,  sepik  porgandi-juustuvõidega



TEISIPÄEV: 28.01

HOMMIK: Omlett 140, terasepik  ürdivõidega, kakaojook

LÕUNA: Rassolnik  280  (loomalihaga), täisteraleib,  mannavaht piimaga  120/100 (jõhvika marjadega )
                  * vahepala: k/tomativiilud

OODE: Tatrahelbepuder  h/koorega 230/20 (täistera)punasesõstrajook  180

 

 

KOLMAPÄEV: 29.01

HOMMIK: Piima-klimbisupp 250, sepik kiluvõidega
                 * vahepala: Apelsinilõik

LÕUNA: Kartul, kapsa-hakklihahautis ( segahakklihaga)150/130, saib, mustsõstrajook  180

OODE: Nuudli-aedviljasalat  170, sepik,  sidrunitee 180

NELJAPÄEV: 30.01

HOMMIK:  Kodujuust  hapukoorega 150/20, v/leib  värske kurgiga,  kibuvitsatee 180

LÕUNA: Kartulipüreesupp  seente ja peekoniga 280, seemneleib, karamellpuding mustikatega  140/30
             * vahepala: k/nuikapsalõik

OODE: Hirsihelbepuder  keedisega  230/30,  k/piim  150


REEDE: 31.01

HOMMIK :Piima-teokarbisupp  250, v/leib  muna-avokaado määrdega
                 * vahepala:

LÕUNA:  Kartuli-porgandipuder, kala Poola kastmes150/140, peedisalat 50,  mitmeviljaröst, maasika-banaanismuuti  180 (keefir)

OODE: Riisipuder jõhvika kisselliga  140/130

 

 

 Viie päeva keskmine  tarbimine:1368 kcal.(+/- 30)

 Valgud:13,84 %, Rasvad: 30,42%, Süsivesikud:  54,06 %

Menüü on koostatud  keskmisele vanuserühmale  (5-6a. )