23 NÄDALA MENÜÜ

ESMASPÄEV:01.06

 

 HOMMIK:  8-viljapuder  kliidega 230, marjad  30,  k/piim  150

LÕUNA: Riis, kana-šampinjoni-paprika  kaste 150/140,  porgandisalat  50,  mitmeviljaröst, k/pett  150

                      *Vahepala: õunalõik 100

OODE: Juurvilja-püreesupp  200,terasepik  ürdivõidega

 

TEISIPÄEV:02.06

HOMMIK: Munapuder  140, terasepik värske  kurgiga , kakaojook  180

                   *Vahepala: k/tomatilõik 50

LÕUNA: Borš 280,(  sealihaga),   täisteraleib, rukkijahuvaht  piimaga  120/100

OODE: Tatrahelbepuder  h/koorega  230/20 (täistera),  punasesõstrajook  180

 

KOLMAPÄEV:03.06

HOMMIK:  Piima-klimbisupp 250, v/ leib juustuga 

                   *Vahepala: apelsinilõik  100

LÕUNA: Kartul, kapsa-hakklihahautis ( seguhakklihaga)  150/140, saib, mustsõstrajook  180 

ÓODE: Nuudli-aedviljasalat  170,  sepik, sidrunitee  180

 

NELJAPÄEV: 04.06

HOMMIK: Kodujuust  hapukoorega  150/20,  v/sepik  värske  kurgiga, kibuvitsatee  180

                  Vahepala: k/nuikapsalõik

LÕUNA: Kartulipüreesupp seente ja peekoniga  280,  semneleib, kirsitarretis vahukoorega  140/30

OODE :Hirsipuder  keedisega  230/20,  k/piim  150

 

REEDE: 05.06

HOMMIK :Piima-teokarbisupp  250,  leib  munavõidega

                *  Vahepala : k/pirnilõik  100

LÕUNA :Kartuli-porgandipuder,  kala  poolakastmes 150/140,  peedisalat  50, mitmeviljaröst, smuuti  180  (vaarika-mustsõstra)

OODE: Rabarberikook ( Kivikese),  k/piim  150

 

Viie päeva keskmine tarbimine 1368,2 kcal. kcal. (+/- 30 )

Valgud 13,84%,  Rasvad:30,42 %  Süsivesikud: 54,6 %

 

 24 NÄDALA MENÜÜ
 

ESMASPÄEV: 08.06

 HOMMIK: Täistera kaerahelbepuder  vaarikatega  230/30,  k/piim  150


                 * vahepala: k/porgandilõik

 LÕUNA:
Hakklihasupp  paprikaga  280  ( seguhakklihaga), seemneleib, kohupiim marjadega  150

 OODE: Ahjukartulid  200,  hapukoore/tomatikaste  40,  mustsõstrajook  180



TEISIPÄEV: 09.06

HOMMIK: Piima-hirsisupp 250,  v/sepik  juustuga

LÕUNA: Kartul,  sealihastroogonov,  kapsa- porgandi salat  150/140/50,  peenleib, k/keefir  180
                  * vahepala: k/õunalõik

OODE: Odratangupuder  võiga  230/20,  k/pett  150

 

 KOLMAPÄEV:10.06

HOMMIK:  Pannkook   keedisega  150/20,  k/piim  150
                 * vahepala: k/kurgilõik

LÕUNA: Kalaseljanka 280  ( valgest  kalast), teraleib,  keefiri-marjatarretis 140

OODE: Makaronisalat  170,  sepik,  jõhvikajook  180

NELJAPÄEV: 11.06

HOMMIK:  Rukkihelbepuder mustikatega  230/30,  k/piim  150

LÕUNA:  Ühepajatoit  230  (  sealihaga),  mitmeviljaröst,  piima-mahlakokteil  180
             * vahepala: k/pirnilõik

OODE : Piima-tatrasupp   250,  v/leib  kanafilee ja kurgilõiguga


REEDE: 12.06

HOMMIK :Riisihelbepuder  keedisega  230/20,  kibuvitsatee 180
                 * vahepala: k/redis

LÕUNA: Hapukapsasupp 280   ( sealihaga), leib, puuviljakissell  10% koorega 140/50

OODE: Saiavorm õuntega  150,  k/piim  150

 

Viie päeva keskmine tarbimine:1355,8 kcal. (+/-30)

Valgud: 15,4%, Rasvad; 30,08 %, Süsivesikud: 57,52%

 Menüü on koostatud  lasteaia  keskmisele  vanuserühmale (5-6 a.)