44 NÄDALA MENÜÜ

ESMASPÄEV: 26.10

 

HOMMIK:  5-viljapuder  mustikatega  200/30 , k/piim  150

LÕUNA: Tatar, guljaš 150/140, kapsa-kurgisalat 50, vormileib,  mustsõstrajook  180

                      *Vahepala: k/õunalõik  100

OODE: Rukkikamajook  180,  v/täisterasepik  juustuga

 

TEISIPÄEV :27.10

HOMMIK: Munapuder  140,  sepik  ürdivõidega

                   *Vahepala:   k/nuikapsalõik

LÕUNA: Tomati- läätsesupp  280, (kanalihaga),  teraleib, mannavaht  piimaga120/100

OODE:  Hirsipuder  marjadega  (  vaarikad) 230/30,  k/piim  150

 

KOLMAPÄEV: 28.10

HOMMIK: Piima-riisisupp 250,  v/sai keeduvorstiga

                   *Vahepala: k/pirnilõik

LÕUNA: Kartuli-kõrvitsapüree,  praekala, kaste, 150/80/50, riivitud  punapeet  50, saib,  k/pett  180

OODE :Kivikese  marjakook  140,k/piim  150

 

NELJAPÄEV: 29.10

HOMMIK: Kodujuust  h/koorega  140, v/leib  värske  kurgiga ,  kakaojook  180

                  Vahepala :

LÕUNA:     Värskekapsaborš  280   (sealihaga), mitmeviljaröst,  leiva-rosinasupp    piimaga    130/100                              

OODE :Nuudlid  aedviljakastmes  170, sepik, punasesõstrajook  180 

 

REEDE: 30.10

HOMMIK :Piima-odrahelbesupp  250, v/leib  lihapasteediga  (Kivikese)

                *  Vahepala : k/banaan 100

LÕUNA :Kartul,  mulgikapsas (  sealihaga)150/140, kaeraröst, k/piim  150

OODE: Mannapuder  mahlakisselliga  150/150

 

Viie päeva keskmine tarbimine  1375,4  kcal.  (+/- 30 )

Valgud:15,4 %,  Rasvad:31,24 %  Süsivesikud: 53,94 %

 

 

43 NÄDALA MENÜÜ
 

 ESMASPÄEV:  19.10

 HOMMIK: Rukkihelbepuder  200,  maasika-õunalisand 20  (suhkruvaba),  k/piim  150

               vahepala: k/kurgilõik
                
 LÕUNA:
  Frikadellisupp 280  ( pealinna frikadellid), rukkileib, kohupiim  kisselliga 

 OODE:  Ahjukartulid  juustu- ürtidega  200,  sepik,  puuviljatee  180



TEISIPÄEV:
20.10

HOMMIK: Piima-hirsisupp  250, leib  heeringavõidega

                * vahepala:  melonilõik

LÕUNA:   Ühepajatoit  sealihaga  230,  mitmeviljaröst, karamellpiim  180

OODE: Kana-pastasalat  170, mustsõstrajook  180

 

 KOLMAPÄEV: 21.10

HOMMIK  :Naturaalne  omlett140,  sepik  ürdivõidega,  kakaojook   180

               vahepala:  k/tomatilõik

LÕUNA:
 Hernesupp  280,  seemneleib,  murelikompott  v/koorega  150/30

OODE: Maisimannapuder  toormoosiga 230/20,  k/piim  150

 

NELJAPÄEV: 22.10

HOMMIK: Piima-tatrasupp  250,  leib  singivõidega (Kivikese)

LÕUNA:  Mulgipuder  (sealihaga) 230,  hiinakapsa-tomati-kurgisalat  h/koorega 50,saib, jogurtijook  180
  
             * vahepala: arbuusilõik

OODE:  Aedvilja - püreesupp  200,  terakukkel


REEDE: 23.10

HOMMIK :Riisihelbepuder   vaarikatega  200/30,  k/piim  150

LÕUNA:
Koorene  lõhesupp  280,  leib,  rukkijahuvaht  piimaga 

             vahepala:  k/porgandilõik

OODE: Kivikese  juusturull  140, jõhvikajook  180

 

Viie päeva keskmine tarbimine: 1358 kcal. (+/-30)

Valgud:14,7 %, Rasvad; 29,56%, Süsivesikud: 54,62 %

 Menüü on koostatud  lasteaia  keskmisele  vanuserühmale (5-6 a.)