50 NÄDALA MENÜÜ

ESMASPÄEV:07.12

 

HOMMIK: Täistera  kaerahelbepuder  200,  vaarikad  30,  kohvijook  180

LÕUNA:  Hakkliha-paprikasupp  280  (seguhakkliha), seemneleib, puuviljakissell  10 %r/koorega 150/20

 

                      *Vahepala: k/redis

OODE: Sepiku-õunavorm 140, k/piim  150

 

TEISIPÄEV :08.12

HOMMIK: Piima-hirsisupp 250, v/leib  kalkuni  singiga

                   *Vahepala:   banaan

LÕUNA : Kartul,  mulgikapsas  150/140, saib, k/piim  150

OODE: Tatrapuder  h/koorega 230/20,  tee  sidruniga  180

 

KOLMAPÄEV: 09.12

HOMMIK: Lillkapsa-püreesupp 250, sai  merevaiguga

                   *Vahepala:  k/kurgilõik

LÕUNA: Kalaseljanka  280  (  valgest  kalast ), vormileib, rukkijahuvaht  piimaga120/100

OODE :Kartuli-munasalat  170, sepik,  jõhvikajook  180

 

NELJAPÄEV: 10.12

HOMMIK :Kivikese  pannkook 140, maasika-õunalisand 20, k/piim  150

                  Vahepala :k/  õunalõik

LÕUNA:       Riis, kana-pajaroog  140  mitmeviljaröst, piima-mahlajook  180                 

OODE :Piima-kruubisupp  250, leib  munavõidega 

 

REEDE: 11.12

HOMMIK : Täistera  rukkihelbepuder  200, mango-põldmarja  lisand 20, k/piim  150

                *  Vahepala ; k/porgandilõik

LÕUNA :Kartuli-makaronisupp 280  (  sealihaga), rukkileib, kakaopuding  piimaga  130/100

OODE: Pirni-kohupiimavorm  140,  kissell  150

 

Viie päeva keskmine tarbimine: 1354  kcal.  (+/- 30 )

Valgud; 14,8:%,  Rasvad:29,5%  Süsivesikud:55,8 %

 

 

 49 NÄDALA MENÜÜ
 

 ESMASPÄEV:  30.11

 HOMMIK: Viieviljapuder   mustikatega 200/30,  k/piim  150

               vahepala: k/õunalõik 
                
 LÕUNA:
 Tatar, guljašš 150/140, kapsa-kurgisalat 50, vormileib,sõstrajook 180

 OODE:  Rukkikamajook  180,  v/täisterasepik  juustuga



TEISIPÄEV:
01.12

HOMMIK: Munapuder 140, sepik  ürdivõidega

                * vahepala: k/nuikapsalõik

LÕUNA:   Läätse  köögiviljasupp 280 (  sealihaga),  teraleib,  mannavaht  piimaga  130/100,

OODE: Hirsipuder 230,  vaarikad  30,  k/piim  150

 

 KOLMAPÄEV: 02.12

HOMMIK  :Piima-riisisupp 250, v/leib  kanapasteediga

               vahepala: k/pirnilõik

LÕUNA:
Kartul,    praekala, kaste 150/80/50, riivitud  punapeet  50, saib,  k/pett  180

OODE: Kivikese  marjakook  120, k/piim  150

 

NELJAPÄEV: 03.12

HOMMIK: Kodujuust  hapukoorega 140, v/leib  värske  kurgiga,  kakaojook

LÕUNA: Värskekapsaborš 280  (  sealihaga), mitmeviljaröst ,  jogurtitarretis  marjadega
  
             * vahepala : k/paprikalõik

OODE: Nuudlid aedviljakastmes  170, punasesõstrajook


REEDE: 04.12

HOMMIK: Piima-odrahelbesupp 250, v/leib  heeringavõidega 

LÕUNA:
  Kartulipüree, kana poolkoib,    kaste   150/80/50,  salat,  kaeraröst, k/piim  150

             vahepala: banaan

OODE: Mannapuder  mahlakisselliga  150/150

 

Viie päeva keskmine tarbimine:  1375,4  (+/-30)

Valgud:15,4%,  Rasvad;31,24 %, Süsivesikud:  53,94 %

 Menüü on koostatud  lasteaia  keskmisele  vanuserühmale (5-6 a.)